Plantenbakken

31 tot 49 van 49

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

31 tot 49 van 49

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Plantenbakken voor jou !

Je hebt eindelijk een mooie kunstplant of kunstboom gevonden en daar hoort natuurlijk nog een mooie plantenbak of bloempot bij. Je vind op onze site een brede collectie plantenbakken en bloempotten van verschillende hoogtes, diameter en materialen. Ook zijn de meeste plantenbakken en bloempotten ook in verschillende kleuren te verkrijgen, voor iedereen dus wat wils.

Moderne of juiste klassieke bloempotten

Ook voor buiten op je terras of op het balkon hebben we een breed scala aan bloempotten en plantenbakken.  Uitgevoerd met verschillende duurzame materialen en een mooie finish. Kwaliteit voert hier de boventoon. We hebben er bewust voor gekozen dat we zowel moderne, klassieke als landelijke plantenbakken en bloempotten kunnen aanbieden. Zo hopen wij dat iedereen de ideale keuze kan maken.

Geschikt voor buiten?

Ben je specifiek op zoek naar bloempotten of plantenbakken voor buiten? Maak dan gebruik van de filteroptie links op de pagina. Je vind daar een vinkboxje waar je 'geschikt voor buiten' op ja kan zetten. Dan zie je alleen die plantenbakken en bloempotten die geschikt zijn voor buiten. Deze zijn speciaal voor buiten gemaakt en de bloempotten zijn dan ook UV en waterbestendig. Wel zo'n prettige gedachte met dat Hollandse weer. Natuurlijk is het geen probleem om deze bloempotten ook binnen te gebruiken, ze zijn er in ieder geval mooi genoeg voor.